Распечатать страницу

Kappaletavara

 

Suuri kävelevälattiaisen perävaunun etu on tasainen lastauslattia. Tälle pystytään lastaamaan helposti kaikenlaista kappaletavaraa, soveltuen täydellisesti rahtikuljetukseen paluumatkalla. Helppo keino ansaita!

Kuljetetaan, esimerkiksi, raaka-aineita irtomassana ensin tehtaalle ja tuodaan sitten valmiit tuotteet takaisin. Esimerkiksi, kuljettaessasi sahanpuruja menomatkalla ja lastulevyjä paluumatkalla tai kierrätyspaperia mennessä ja uusia paperirullia takaisin jne... Lavat voidaan lastata kävelevälattiaisella järjestelmällä helposti. Trukilla voidaan ajaa lattialla.  Kappaletavara voidaan aina lastata ja purkaa helposti.

Kappaletavaraa säännöllisesti kuljettaville on tarjolla myös zijdeuren sivuovillisia perävaunuja. Sivuovista lastataan kappaletavara vieläkin helpommin. Erilaisia malleja on saatavilla. Kaiso kuvat tai  ota yhteyttä  jälleenmyyjämme mahdollisuuksista.

Lisävarusteina rahtitavaran kuljetukseen ovat hydraulinen takaluukku, kiinnityssilmukat rahtitavaran varmistukseen, lavalaatikot, kuormalavatrukki ja monia muita. Allaolevista kuvista ja videoista saat hyvän kuvan loppumattomista mahdollisuuksista.

 

Välittäjämme:

 

Salo-Machinery
Tartu mnt. 18-51
Puh: +358-40-8203014
pertti.salo@salo-machinery.com
www.salo-machinery.com


Esite: