Распечатать страницу

Puutavaran kuljetus 

Lastut, hake, sahanpuru, lehdet, puuhiili, kuori, juuret, karsittu puuaines.. kaikki kevyitä kuljetettavia. Perävaunusi täyttyy tällöin nopeasti, vaikka suurinta sallittua painoa ei ole lastattu. Tämä on mielestämme harmillista.
 

Vuosien kokemuksemme ansiosta hyödyt aina lainmukaisesti suurimmasta tilavuudesta. Vakiona toimitamme 95m³ 13,6m pitkässä ja 4m korkeassa perävaunussa. Näissä mitoissa tilavuutta voidaan kasvattaa 105m³ saakka. Vielä enemmän tilavuutta tarjoaa kuorma-auto perävaunuyhdistelmä. Esimerkiksi saksalaisen lainsäädännön mukaisesti korkeintaan 18,75m pitkän ja 4m korkean vaunun tilavuus voi olla  112m³ saakka. Ota yhteyttä jälleenmyyjämme selvittääksesi lainmukaisen suurimman sallitun tilavuuden alueellasi.


Ei ainoastaan suuri tilavuus, mutta myös (paluu)rahtikuljetusten yhdistäminen on ainotlaatuisien kävelevälattiaisten perävaunujemme tärkeä etu. Esimerkiksi kuljettaessasi sahanpuruja lastulevytehtaaseen tuot lastulevyjä takaisin. Tai kuljettaessasi sahanpurua paperitehtaaseen tuot uusia paperirullia takaisin... Mahdollisuudet ovat loputtomat.
 

Välittäjämme:

 

Salo-Machinery
Tartu mnt. 18-51
Puh: +358-40-8203014
pertti.salo@salo-machinery.com
www.salo-machinery.com


Esite: